to koniec

mariusz

tak wiem,

mówiłeś to wcześniej słyszałem,

nie, nie pójdę już z wami to koniec,

nie lubię, nie mogę i nie chcę,

spieszę się widzisz, do domu

i czasu mi mało zostało,

przez takich ludzi jak ty...

odczep się wreszcie,

człowieku !

Oceń ten tekst
mariusz
mariusz
Wiersz · 2 stycznia 2014
anonim