Literatura

paranoja (wiersz)

kerrang

( tak, plusy za wrodzony egoizm - przyp.Szluger)
Jeśli kiedyś ktoś
coś dla mnie
ja dla niego też ..
choć wiem , że
ktoś daleko jest
żyje w cieniu
zapomnianych drzew
w mroku jest
czeka dać komuś coś
oczekiwany ktoś
jednak jak na złość
chowa się i czeka
chce spotkać anioła
myślę , że to ja
kiedyś ...
dawno ...
choć nie śmiem
wierzyć , że mogę
kogoś ...

Może kiedyś , nie dziś
spać zmęczone ciało chce
oszukuję co dzień się
chcę nie dawać
lecz dostawać
tak człowiekiem stałem się ...

słaby 6 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 22 sierpnia 2001

Inne teksty autora


kerrang
most
kerrang
alko
kerrang
paranoja
kerrang
czasami czuję
kerrang
zachwianie
kerrang
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca