myślę że chciałbym być
miłościwie miłowany
dotykający i dotykany
nawet czasem zatroskany
bez powodu podziwiany
szczęściem zamaskowany
głupotą nagradzany
pozytywnymi myślami otaczany
zawsze wyspany
regułami przygotowany
od nieszczęścia wygotowany
zakochany
dotykający i dotykany
to z podobaniem:)