Tulip(any) z częstochowy

Paweł Lewandowski

myślę że chciałbym być

miłościwie miłowany

dotykający i dotykany

nawet czasem zatroskany

 

bez powodu podziwiany

szczęściem zamaskowany

głupotą nagradzany

pozytywnymi myślami otaczany

 

zawsze wyspany

regułami przygotowany

od nieszczęścia wygotowany

zakochany

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 2 głosy
Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski
Wiersz · 4 stycznia 2014
anonim