Pory roku

gaj

wiosna to naiwna 
pora roku. wiosną 
niczego nie wiem.
o niczym myślę

 
obrazem doskonałego 
wzrastania, bo trudno 
zamknąć oczy i nie 
czuć słońca. na policzku

 
kropla deszczu zamarza. 
nie może być inaczej.
w styczniu

gaj
gaj
Wiersz · 6 stycznia 2014
anonim