Znów nowy dzień

Michał Wodecki

Klaps!

Reżyser w niebiesiech daje wolną rękę

Scenarzysta leń pisze kwestie na bieżąco

Oskara nie będzie

Dupy nie urywa

Oceń ten tekst
Michał Wodecki
Michał Wodecki
Wiersz · 9 stycznia 2014
anonim