List do M.

Judyta_Maria

Nie będę płakać
Mamusiu ja nie będę płakać
Jestem już dużą dziewczynką

Popełniłam już niejeden błąd
Błędy uczą

Mamusiu
Jestem szesnastoletnią dziwką
nie boję się niczego
bo nie mam nic do stracenia
dzisiaj spakowałam się
wywalił mnie za drzwi
może i lepiej
wyprowadzę się i będę miała czyste konto

Mamusiu nie wracam
Chcialabym wrócić ale nie znosę
twoich łez
Judyta_Maria
Judyta_Maria
Wiersz · 11 sierpnia 2001
anonim
  • joisten
    Idiotyczny i tendencyjny wiersz...

    · Zgłoś · 22 lata
  • Anonimowy Użytkownik
    CVCVV
    FAJNY WIERSZ

    · Zgłoś · 17 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    aGONIA
    phhhhhhhhhhh beznadzieja

    · Zgłoś · 17 lat