Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Rudolf Teodor Czajor
ekshibicjonizm
ekshibicjonizm
Rudolf Teodor Czajor
tak bym nazwał to co robimy
czasami ustami
by znowu wymieszać
brudnymi palcami
to się nazywa negliż
oprawiony w obraz
a wszyscy patrzą na strofy
czytając poezję zamkniętą
tylko w słowach
Lubię
Rudolf Teodor Czajor
Wiersz · 10 stycznia 2014
×
Zgłoś obraźliwe treści