na szarym niebie widać
tylko profile
małe cienie
szkielety latających ptaków
w mrok naszych sumień
a serce bije na koszt ludzkości
stópkami dzieci ulicy
klepsydra cywilizacji
Dzieci ptaki
Rudolf Teodor Czajor
Rudolf Teodor Czajor
Wiersz
·
10 stycznia 2014
Dziękuję :)