zapomniałem jak się patrzy na gwiazdy
sprzedaję szczęście
które jeszcze mam
licytuje się
aukcje nie cieszą się powodzeniem
na drogach nadziei
zawsze pali się czerwone światło
ruch jest jednostronny
schematyczny
jestem prawie głuchy
a w pobliżu sami wścibscy lekarze
astronomiczne pytania