jesienią wiele umiera
nawet przyrzeczenia
ale czy jesień jest ostatnią porą
już nic więcej i pytań
bez odpowiedzi
tylko zmora ponura
co to za wiatrem hula
nie rozgrzesza nikogo
powala
zamienia w kościotrupa
Taka rola
Rudolf Teodor Czajor
Rudolf Teodor Czajor
Wiersz
·
17 stycznia 2014