Ci co idą

NieZnasz

Za młoda jestem

by umierać za błędy wasze

które teraz są zgiełkiem

młodego samobójcy opętanego obłędem

 

Nauczyliście zabijać

nawet tych co miłość nieśli

więc nauczyli się nie śmiać

z tego co życiem mieli nazwać

 

Idą teraz z karabinem 

na moje marzenia:cel!pal!-słyszę

lecz ja obronię je mieczem

gdy  idą na mnie z karabinem

NieZnasz
NieZnasz
Wiersz · 19 stycznia 2014
anonim