Jego skrzydła są wspaniale.
Lubię się w nie wtulać
I czuć ich zapach.
Ostatnio wypadają mu pióra.
Gubi je wyznaczając moja drogę.
Zbieram je do małego pudełka
I sklejam woskiem. Może kiedyś
Polecę...
Christiane
Wiersz
·
2 września 2001
-
Olkawydaje się to tak proste...
-
fredzianie polecisz... nie ma mowy... ewentualnie w dół