Literatura

Komu ja jestem (wiersz)

abojawiem

Komu ja jestem bliski,

komu potrzebny,

kiedy mnie nie ma dla siebie,

a co dopiero dla kogoś.

 

A człowieka jeśli nie ma

dla człowieka,

to go nie ma wcale,

a nawet w ogóle nie było.


przysłano: 21 stycznia 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca