...bo gwiazdy przecież zawsze migocą

Halina Bilenki

a gdybyś tak mnie dziś odwiedzil

cichym powiewem namiętności

 

ot tak po prostu

 

bez patosu

 

bez żadnych wyznań słów różanych

dał upust utęsknieniu swemu

 

toby się może zaiskrzyło

od gwiazd spełnionych...(?)

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 6 głosów
Halina Bilenki
Halina Bilenki
Wiersz · 22 stycznia 2014
anonim
  • calvados
    odważne wyznanie, tęsknota, nie dostrzegam wyniosłości, pozdrawiam ciepło

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Jollla
    bez patosu to bez patosu, więc po co ten patos? Po okrojeniu przez Cloudię jest git.

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    a gdybyś tak mnie dziś odwiedził
    ot tak po prostu bez patosu

    bez żadnych zaklęć słów różanych
    dał upust swemu utęsknieniu

    tyle tego będzie :-)

    · Zgłoś · 10 lat temu