Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
z klasyki literatury.......
z klasyki literatury.... niemal (limeryk)
Evit-ka
Ewelinka ze Szczecinka
biuścik zgrabny, chytra minka
historia z imieniem taka
jak tej Polki od Balzaca -
tyle tylko że... kretynka
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 23 stycznia 2014
calvados
hm... nie wiem co rzec, a to nic chyba nie napiszę :)
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści