Samo życie

planna

Powieki opadły zmęczeniem

niezmierne ciemności

przetykane iskierkami.

Kadry życia przebiegają szybko

zwyciężają radosne

szare umykają.

 

Przepychają się jaskrawo wesołe

drgają kąciki ust

pamiętają przyjemne.

Powieki uniesione

jasnymi,ciepłymi

pocieszaj się i trwaj.

Człowiek twardym jest !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

planna
planna
Wiersz · 24 stycznia 2014
anonim
  • Mithril
    ...dużo czynności od czapy i pogadania dla zagadania
    nie ma w pamiętnikowym tekście nic, co nadawałoby się do podkreślenia

    · Zgłoś · 10 lat
  • ...
    już te powieki i kąciki ust mocno oklepane

    · Zgłoś · 10 lat
  • planna
    do aramena.12...Gdzie oklepane? wskaż ...

    · Zgłoś · 10 lat
  • planna
    Pod kapelusz też zmieści się czapa

    · Zgłoś · 10 lat
  • ...
    Powieki opadły zmęczeniem
    Powieki uniesione(co z tymi powiekami?
    drgają kąciki ust(no bardzo cię proszę ,nikt już tak nie pisze?:)

    · Zgłoś · 10 lat
  • planna
    Powieki zamknij masz ciemność ..spróbuj,często przebiegają ci kadry z życia...rozumiesz.Proszę ujmij to poetycko.

    · Zgłoś · 10 lat
  • planna
    Mam to do siebie,że każdą ocenę uzasadnioną szanuję.Nie znoszę pychy i chamstwa.Przecież nikt z nas nie jest alfą i omegą.Po prostu szanujmy się.

    · Zgłoś · 10 lat
  • ...
    Planno to jest szczera opinia a nie chamstwo z Mojej strony?

    · Zgłoś · 10 lat
  • planna
    armena 12 nie dotyczy to Twojej osoby/chamstwo/

    · Zgłoś · 10 lat
  • ...
    masz na myßli wodza?spoko :)

    · Zgłoś · 10 lat
Wszystkie komentarze