już znikam znikamy
rodzą się białe plamy
głuchy telefon
noc bardziej ciemna
samotna
śpią kolibry Miłosza
zasnęła idea Wisi
a i moje wiersze coraz krótsze
tylko świecę
jak ktoś spyta
wyszedłem
Co milczy
Rudolf Teodor Czajor
Rudolf Teodor Czajor
Wiersz
·
24 stycznia 2014
-
Anonimowy UżytkownikMozart nie żyje, Beethoven zmarł, takoż i Wagner... i ja się coś nie za bardzo dziś czuję - powiedział Janko Muzykant.
-
plannaProszę niech Pan świeci ,bardzo nam miło.
-
CytraBiałe plamy to śnieg, trochę ciepła i znika a telefon bywa często rozładowany :)