dam tobie otuchę gdy takiej potrzeba
wzmocnię (twoją) wiarę gdy zwątpisz w moc nieba
pocieszę w smutku dodam też ufności
byś nie zapomniał istnienia miłości
a gdy już dosyć się zregenerujesz
a twoja pamięć dotknie dna początku
to przypomnij sobie że na ciebie czekam
(już) bez kompromisu-w ramach wyjątku