Wczorajsze jutro

ZamkniętyHuragan

nie chcę żałować życia
spontanicznie
zrealizuję jutro

brak odczytu
na dziś wystarczy 
omijać pijackie wyczyny


parędziesiąt sekund temu
zapełniłam kosz ostatnią tanią bełtą

zrozumiałam lśniące szczęście w oku

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
ZamkniętyHuragan
ZamkniętyHuragan
Wiersz · 27 stycznia 2014
anonim
  • Mithril
    "nie chcę żałować życia
    spontanicznie
    zrealizuję jutro"..............................i po tym, cała para poszła w wyliczankowy gwizdek

    · Zgłoś · 10 lat temu