nie chcę żałować życia
spontanicznie
zrealizuję jutro
brak odczytu
na dziś wystarczy
omijać pijackie wyczyny
parędziesiąt sekund temu
zapełniłam kosz ostatnią tanią bełtą
zrozumiałam lśniące szczęście w oku
Wczorajsze jutro
ZamkniętyHuragan
ZamkniętyHuragan
Wiersz
·
27 stycznia 2014
spontanicznie
zrealizuję jutro"..............................i po tym, cała para poszła w wyliczankowy gwizdek