Seks z szopy

Jollla

dzielni chłopcy w konspiracji wymieniają swoje kolekcje
rzecz za rzecz dupa za dupę dupa za rzecz
przedstawiają z  głośnym rechotem instrukcje obsługi
i rosną bohaterowie - każdy z nich zna smak ryzyka ciąży

 

rzadko trafia się pikantny smaczek edycji limitowanej
częściej tanie egzemplarze z drugiego obiegu
lumpeksowy szał to także ciężka praca
z obawy przed ojcem usuwają z tapicerek
kompromitujące ślady wykroczeń poza krocze

 

owcom kozom i cielętom do szopy wstęp wzbroniony
przechadzają się nieopodal przefantazjowane na dziką zwierzynę
wreszcie chłopcy po udanej transakcji wychodzą im naprzeciw

 

to nie może być prawda to tylko
taka gra 12+ wersja demo żywcem zdarta na młóto

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 6 głosów
Jollla
Jollla
Wiersz · 30 stycznia 2014
anonim
  • Jollla
    Ależ, oczywiście. Mógłbyś nawet napisać ze to ostatni gniot, flejma, katastrofa, dno i cztery metry mułu. Pod tym tekstem z Twoich ust zniosę wszystko, bo piszesz to tak pięknie ;) Królewna.

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    żart? ok. ale poniżej możliwości ;-D

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    sorki królewno, facet tego nie zrozumie ;D

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Jollla
    ale ja tylko żartowałam ;)

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    pół na pół wejście ok
    pięć ostatnich wersów to /nawiązując do tekstu/ plama na spódniczce :-)
    sorki królewno, ale od ciebie wymagam więcej.

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    12+ znaczy od 12 lat wzwyż, wersja demo to wersja pokazowa, demonstracyjna... sorry ale jak się ma trochę chłopa w domu, to się człowiek uczy, chcąc niechcąc ;)

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Jarosław Baprawski
    ..fajne :)..te "poza krocze" :)..lux :)))

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Mithril
    "dzielni chłopcy w konspiracji wymieniają swoje kolekcje

    rzecz za rzecz dupa za dupę dupa za rzecz
    przedstawiają z głośnym rechotem instrukcje obsługi
    i rosną bohaterowie - każdy z nich zna smak ryzyka
    ciąży

    rzadko trafia się pikantny smaczek edycji limitowanej
    częściej tanie egzemplarze z drugiego obiegu
    lumpeksowy szał to także ciężka praca

    z obawy przed ojcem usuwają z tapicerek
    kompromitujące ślady wykroczeń (...)

    owcom kozom i cielętom do szopy wstęp wzbroniony
    przechadzają się nieopodal przefantazjowane na dziką zwierzynę
    wreszcie chłopcy po udanej transakcji wychodzą im naprzeciw

    to nie może być prawda to tylko
    taka gra 12+ wersja demo żywcem zdarta na młóto"


    końcowy dwu-wers.....................mało jasny

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Cytra
    W tych tematach jesteś mistrzem :)

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Vragoo
    Co tu dużo mówić, jest moc. Może trochę miejscami przegadany, gdzieś coś bym wyrzucił, co nie zmienia faktu, że...

    · Zgłoś · 10 lat temu
Wszystkie komentarze