W iluzji jest znikanie

Rudolf Teodor Czajor



wariują cykle
ktoś
coś znika z oczu
kiedy już miało się stać
zapomniała
ja na pograniczu wieczności
ciągle w nadziei
ona jak fala
odbiła od brzegu
oto tajemnica znikania
i tyle

a więc do następnego

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 2 głosy
Rudolf Teodor Czajor
Rudolf Teodor Czajor
Wiersz · 30 stycznia 2014
anonim
  • Ir
    Przeczytałam i...zapomniałam.
    A więc do następnego.

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Mithril
    ...bełkot

    · Zgłoś · 10 lat temu