Literatura

z listów do kate (wiersz)

Jarosław Baprawski

nigdy nie sądziłem
i nie byłem sądzony

gdy siwiec została bohaterką
brytyjskich mediów
lekko zwątpiłem

wywalając penisa
na pierwszym lepszym
niepoetyckim forum

one nie chciały wierszy
opętane katarsis

były jak łodygi jaśminu
komunalne okresowo
przycinane

na parapecie
szczątki z kaktusów
płakały

ja piłem

tęskniąc
za midelton


słaby 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
calvados
calvados 4 lutego 2014, 09:11
jaśmin, kaktusy, siwiec, męska duma luźno zwisa, dziś mam tylko durne skojarzenia, przepraszam :)
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski 4 lutego 2014, 10:08
..spoko:)
przysłano: 3 lutego 2014 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca