Hej skarbie mam do ciebie sprawę
Wyłożę wszystko jak kawę na ławę
To coś o miłości jak Święty Walenty
To nie są żarty ani sentymenty
Było tak że śniłeś mi się raz
Zobaczyłam Ciebie i zobaczyłam nas
Byłam pewna na sto że to właśnie Ty
Zarezerwowałam Tobie wszystkie moje sny
Ale los tak dziwnie nam powróżył
Zostawił nas uciekł sobie stchórzył
A ja Cię kochałam choć o tym zapomniałam
W głębi serca wciąż czekałam
Ciężkie chwile wiele łez mi dały
Pragnęłam samotności by się oddalały
Nagle za ten długi czas
Znów zobaczyłam Ciebie i zobaczyłam nas
Jakiś anioł diabeł omen
Los zawstydził mnie jak Turbodymoman
Jesteś obok mnie ja nie wierzę
Dotknij mnie a będę na Rivierze
Dotykaj nieustannie i całuj usta moje
Wszystko dla Ciebie one są Twoje
Jesteś taki słodki super i kochany
Mój cały świat jest Tobą oczarowany
Jesteś lepszy od najlepszej kariery
Przekraczasz normy i cudów bariery
Nie ma takiej bajery na która poszłabym z innym
Żaden lepszy nie będzie nawet najbardziej niewinny
Wymięka przy Tobie Cristiano Ronaldo
Enrique Iglesias czy Fabio Cannavaro
Jesteś tylko Ty i kocham Cię niesamowicie
Jesteś dla mnie jak Ameryki odkrycie
Kiedy jesteś obok czuję że mogę wszystko
Daje mi moc Twoja bliskość i oddanie
Kochanie chcę budzić się przy Tobie i robić Ci śniadanie
Zaufanie masz je dla mnie
To wszystko czego od Ciebie pragnę
I ta czerwień na mym poliku
Kiedy mówisz kocham mogę słyszeć to bez liku
Powiedziałabym że znam Cię już
Przyłóż mi do gardła nóż jeśli kłamię
Wyryj na mym ciele znamię
Nie oprę się żadnej ranie
Bo nie kłamię kochanie
Chcę być z Tobą w każdą noc i każdy dzień
Będę za Tobą zawsze niczym cień
Bo jesteś wart najlepszej miłości
Zrobię wszystko by dać Ci tej radości
Zero złości zasługujesz na szczęście lepsze życie
Zrobię wszystko byś miał je jak w Madrycie
I pamiętam i nigdy nie zapomnę
Jak to było z nami nieraz Ci o tym wspomnę
Gdy kochałam Twoje oczy]
Choć nie wiedziałam co to znaczy
Dziś wiem wszystko i kocham Cię tak samo
Gdy idę spać myślę o Tobie i gdy budzę się rano
Z uśmiechem wstaję bo wiem na pewno Ciebie spotkam
To jest jak nagroda sto milionów w totka
I wiem jesteś tylko Ty
Wypełniasz moje myśli i sny
To właśnie Ty z tej szarej nicości
Zobaczysz oblicze mojej kobiecości
Moja prośba kochaj i bądź szczery
Nie nabieraj mnie na żadne numery
A będę dla Ciebie miła jak kotka
Będę ciut ostra i będę słodka
Owinę się wokół Ciebie jak wąż
Zjem Cię jak jabłuszko najlepszy będzie miąższ
Tylko mnie kochaj wszystko będziesz miał
Sprawię że zawsze będziesz się uśmiechał
I pamiętam i nigdy nie zapomnę
Jak los mi obiecał JA CI GO PRZYPOMNĘ
Mówił prawdę i jesteśmy szczęśliwi
Wszystko oddałabym tej pięknej chwili
Gdybym tylko wtedy o tym wiedziała
Na pewno bym już tyle nie czekała
Lecz wszystkie łzy się wylały co były do wylania
I jestem tak szczęśliwa że to jest nie do opisania
jak nie, jak tak - fatalne.