Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Van
Haiku-wiosenne kraksy
Haiku-wiosenne kraksy
Van
wiosenna kraksa -
drżący zielony listek
za kierownicą
Lubię
Van
Wiersz · 6 lutego 2014
Mithril
"z tyłu jest listek
również z przodu listek
w środku sam głąb"
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
...
świetne te haiku
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
Van
dzięki za poczytanie i opinie :)
Pozdrawiam
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
kopia cesarza internetu
świetny
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
również z przodu listek
w środku sam głąb"
Pozdrawiam