jest dyletantem
(nie) potrafi żyć
(nie) potrafi kochać
w oczy zagląda światu
widzi rów mariański
z dłoni lina życia
jego łączy z dnem
bez
dekompresora
nigdy nie zobaczy
słońca
tymczasem
ślepa ryba sobą
czuje świat
głębia
gaj
gaj
Wiersz
·
6 lutego 2014
Dziękuję za komentarze. :)