nieurodzaj satynowego nadsłowia
chcesz z lodem czy placebo
nie pytaj reanimuj
hop colą
piszczel zazgrzyta soplem
nim ruszy za mózgowiem
prawa półkula na letnich oponach
wszystko na drutach
miasto klekocze
jest seks z aluminium
opalanych dyktą
dwukołowych hot shot'ów
unijną drogą
przez zachodnie szmaty
"knurek": z wyboru, wypadku/losu, nieudolności/wyuczona bezradność, roszczeń.................tych pierwszych jest umiarkowanie......................irytująca jest mieszanka 3-4 którą nazywam Głupotą, a pochylam się nad 1-2, acz sama "nieudolność" czasem zasługuje na wsparcie...
...........................takie tam luźne wnioski