efekt wielu lat
patrzenia sobie w oczy
odbicie cieni
Jollla
Wiersz
·
8 lutego 2014
patrzenia sobie w oczy
[dziwi samotność]"
patrzenia sobie w oczy
Oko contra świat"
sorry, ale nie mogłam się powstrzymnąć :-D
haiku na polskim gruncie nie działa
mamy inną mentalność: soczystą.
Jest kilka miejsc z haiku zbliżonym do tradycyjnego
/ szacunek /, są też próby zerwania więzów / miniatura? /
a haiku jak na lekarstwo.