serce na dłoni
naiwność głupia
bo na pożarcie
i rozczarowanie
nadzieje płonne
a lampa jasna
w biały dzień
budzi zdziwienie
szukanie ma sens
wytrwałość to życie
upadek jest pozorny
życie jest pozorne
trzeba odnajdywać
pogubione znaki
zbiorowej dobroci
wznosić wysoko