Kraina Marzen

Julia Kulhaj

Znajduje sie w krainie 

Pieknej , kolorowej , milej ,

Kocham tu kwiaty i zwierzeta , 

Na ryby doskonala jest przyneta . 

Kocham tu burze i huragany , 

Spotykam biale barany , 

Koniki piekne , biale i zlote , 

Na zawsze pozostac mam tu ochote ... 

 

Od razu przepraszam za bledy ... 

Julia Kulhaj
Julia Kulhaj
Wiersz · 14 lutego 2014
anonim