Na spacerze .

Julia Kulhaj

Na specerze wieje wiatr , 

ze stokow widze piekny oraz Tatr , 

I po gorach sobie dreptam , 

I do ucha sobie szeptam ... 

Julia Kulhaj
Julia Kulhaj
Wiersz · 14 lutego 2014
anonim