kalambur

Jacek JacoM Michalski

sztuka bywa jak kurwa

ciepła fala na twarz

czasami to wyprzedaż siebie

najczęściej tylko wnętrza szafy

albo resztek  kredensu

ciągle ktoś kupuje

na twarzy ma ciepłą falę

ta żółta struga jest gratis

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 14 lutego 2014
anonim
  • Mithril
    ...performance jest często "obrazem" niezłego wiru pod kopułą "artisty"

    · Zgłoś · 10 lat