dziewczyna

Julia Kulhaj

Teraz stoi przed ołtarzem

Pełno wspomnień w jej głowie ...

 

Jeszcze wczoraj ,

Mała dziewczynka bawiaca się lalkami 

Dzis juz duża i za chwilę żona ...

 

Czas tak szybko leci 

Jak z teleportera 

Przenosisz się w przyszłość ...

 

Czasami łezka spadnie , 

Bo to piekne wspomnienia ,

dziecinstwa ....

 

 

Julia Kulhaj
Julia Kulhaj
Wiersz · 14 lutego 2014
anonim
  • Mithril
    ...adolescencyjne, bykodiakrytyczne, pozainterpunkcyjne dyrdymały
    teleportować, to coś do skarpety i przemyśleć publikowanie

    · Zgłoś · 10 lat
  • Ir
    Nie będę się powtarzała.
    Dokładnie jak Mithril.

    · Zgłoś · 10 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Wspomnienia w głowie pełnej wielokropków.............
    ?
    Do kosza. I nie bać się czytać.

    · Zgłoś · 10 lat