tak Arameno, o. Rydzyk ma mało włosów biedaczysko a zima jeszcze :)
dzięki a czytanie :)
Cytra, czy Ty coś palisz ? Jeśli tak to przestań natychmiast :)
Przypomniało mi się rewelacyjne przedstawienie pt.; ''Upiór w moherze'' z Ewą Kasprzyk, która grała taką właśnie fankę Rydzyka, w prawdziwej biedzie pomaga jej jednak homoseksualista- tu po raz kolejny komediowa rola Małaszyńskiego. Skoro utwór rodzi skojarzenia, to chyba nie jest aż tak źle :-)
dzięki a czytanie :)
Cytra, czy Ty coś palisz ? Jeśli tak to przestań natychmiast :)