podglądacz

Van

nocny podglądacz -

 

penetruje lunetą
okno sąsiadki

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Van
Van
Wiersz · 16 lutego 2014
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    I co z tego wynika?

    · Zgłoś · 10 lat temu