Latem też mnie kochasz

Druid777sg

Napełniam Tobą dłonie
Motyle letniego poranka
Jak twoja sukienka

Wspólnie zjadając soczystą czereśnię
Rozgrzane ciała rozkołysane
Świat wokół bywa fatamorganą

Światło jest szczęśliwe
Cienie kłębią się
Ciepłe są Ciebie okolice

Zmęczeni miłosnym pląsem
Wilgotni równikową dżunglą
Patrzymy sobie w oczy

Druid777sg
Druid777sg
Wiersz · 17 lutego 2014
anonim
  • Mithril
    ..............gimnazjalny (gigawtórny) listo-pamiętnikowiec otumanionego adolescenta

    · Zgłoś · 10 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    ciepłe są Ciebie okolice??? WTF?

    · Zgłoś · 10 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    pląsam sobie miłośnie z kwiatka na kwiatek, a tu takie kwiatki

    · Zgłoś · 10 lat