Troll 2

Van

noc polowania -

 

wysyp trolli na forum
wnyki czekają

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 4 głosy
Van
Van
Wiersz · 19 lutego 2014
anonim
  • kopia cesarza  internetu
    ocho...trzeba uważać

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Cytra
    sypnęło prochem
    niewypał stuk puk stuk puk
    jak groch o ścianę

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Jeśli popełnienie tego ulżyło w cierpieniach, to gratuluję

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • ...
    Wiesz co zaraz będzie stękał i sapał?ew wklejał prywatne wiadomości taki jest przewidywalny jak jego wyziew już nie napiszę z czego?

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Van
    Ta wiadomość jest ostatnim ostrzeżeniem dla ciebie Mithril!
    Jeśli nie przestaniesz nękać użytkowników mailami, jeśli nadal
    będziesz trwał przy swoim zachowaniu, to wiedz że zamierzam
    twój "problem" rozwiązać w sposób o którym długo nie zapomnisz.

    Sądy nie są anonimowe, tam już nie ukryjesz się za avatarem.
    W sądzie ja poznam ciebie a ty mnie i możesz mi wierzyć, nie będzie ci do śmiechu.

    Więcej ostrzeżeń nie będzie. Następny będzie pozew sądowy i mój urok osobisty.
    Van.

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • ...
    bo pustą głowę mam;-)

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Van
    dlaczego "pustak" Arameno?

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • ...
    a pustak pisze że podoba się:)

    · Zgłoś · 10 lat temu