bo gdybym tylko raz był czarodziejem
wszystkie kwiaty zerwane nocą
zamieniłbym w ptaki
każdą dziewczynę obdarował westchnieniem
i powrócił do miejsca gdzie niebo było mi niebem
bo gdybym tylko raz był czarodziejem
nie byłoby bajek o pinokiu
lecz o chłopcu
z narnii
***(w oku lary)
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz
·
19 lutego 2014
-
Mithrilspłyciłeś finał
-
Jarosław Baprawski..tak :(..wiem..może jeszcze coś zmienię.
-
Cytraz jajami....:) w Twoim stylu. Podoba mi się wiersz.