To chyba normalne że się chce najlepiej dla siebie

abojawiem

A właśnie, najlepszym

z najlepszych uczuć jest

pożądanie, oczywiście

bez przeginania lagi.

 

Chociaż co to za przyjemność

bez przegięcia zawsze czegoś,

zwłaszcza kiedy zawsze coś

jest zawsze jednym.

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 19 lutego 2014