8.4.2011

famous and unknown

Te wspomnienia,

moje sny,

stare zapachy,

znane gry,

w świetle mgnienia,

wedle bicia,

mych myśli,

-jak z ukrycia.

Oceń ten tekst
famous and unknown
famous and unknown
Wiersz · 20 lutego 2014
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    słabe to jest, ale coś czuję, że stać Cię na więcej

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Mithril
    takietoto pamiętnikowe zaklinanie - ze skojarzeniem:

    "na wygnaniu w mieście Łodzi, gdzie nawet bieganie psom szkodzi"

    (zbyteczna interpunkcja)

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • famous and unknown
    a ty profilowe

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    masz ładne entery

    · Zgłoś · 10 lat temu