Te wspomnienia,
moje sny,
stare zapachy,
znane gry,
w świetle mgnienia,
wedle bicia,
mych myśli,
-jak z ukrycia.
8.4.2011
famous and unknown
famous and unknown
Wiersz
·
20 lutego 2014
"na wygnaniu w mieście Łodzi, gdzie nawet bieganie psom szkodzi"
(zbyteczna interpunkcja)