about sex

Judyta_Maria

ty
jedyny
pierwszy który położył na mnie dłoń

odwracam głowę bo nie mogę patrzeć
na twoje oczy oczy żmiji
na twoje ręce które mnie palą
płaczę za wiankiem

kolejny raz udaję uniesienie
patrzysz na mnie "dobrze ci, co"
rzygam całą tą bliskością
gdy protestuję zatykasz mi usta językiem

a choćbym chciała i tak nie uwierzysz
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 10 głosów
Judyta_Maria
Judyta_Maria
Wiersz · 15 sierpnia 2001
anonim