Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Van
symfonia
symfonia
Van
nocą na cmentarzu -
piękna symfonia świerszczy
i spokój umarłych
Lubię
Van
Wiersz · 22 lutego 2014
calvados
do świerszczy aprobuję, dalej jakoś nie...
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
...
jak słyszą taką symfonię to się nie dziwię;-)
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
Van
Arameno :)
Calvados :)
dzięki za czytanie i pozdrawiam. Van
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
kopia cesarza internetu
Ciekawy tekst
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
Calvados :)
dzięki za czytanie i pozdrawiam. Van