Jak Cię znam

abojawiem

Jak Cię znam

i jak Cię kocham,

nie masz czego żałować,

a masz robić to,

co uważasz za właściwe,

a właściwie to możesz

(jeśli nie powinnaś)

robić nawet to,

co nie jest właściwe.

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 22 lutego 2014