20.2.2013

famous and unknown

manifestacja złudnych uczuć,

i bojkot złudnych nadziei,

wykorzystanie psychiczne, gorsze od paranoi,

schizofrenia, paranoja maniakalna, schizofrenia paranoidalna,

prawda staje się kłamstwem, a okłamuję wszystkich, nawet siebie,

co sie dzieje? gdzie ja jestem? dlaczego?

czy ktoś mi do jasnej cholery w końcu odpowie?

gry ludźmi, kończące gubieniem się w tłumie,

istnieje tylko szarość niespełnionych marzeń,

czekanie, czekanie, czekanie,

w schizofrenii paranoidalnej,

niekończące się spadanie,

to było marzenie, pamiętasz?

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 2 głosy
famous and unknown
famous and unknown
Wiersz · 22 lutego 2014
anonim
  • Ata
    "świat jest taki, jakim go tworzysz sam dla siebie", a co do tekstu niestety to nie poezja..

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • calvados
    Wiosna idzie, słońce świeci, doceń człecze poetyckie twory wokół, szkoda życia na narzekanie, pozdrawiam :-)

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Mithril
    i znowu na Wywrocie tendencyjny obrazek narzekactwa i słownikowości zaburzeń bez jakiegokolwiek pojęcia w temacie podane łopatologicznie
    "wiersz"-"poezja" to(?)
    nie...........................................to jest gniot

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    od poezji oczekuję czegoś więcej.

    · Zgłoś · 10 lat temu