proces

jacek

krew do nas się czołga

z Afryki

Azji

Palestyny

Z Bałkanów

Wraca do mateczki

ciąży

rodzi

liże już jak lwica

najbliższe towarzystwo

zaleje nas wkrótce

jasna

jacek
jacek
Wiersz · 22 lutego 2014
anonim
  • Mithril
    ...dlatego idźmy za północą, z Wikingami, Czukczami, Lapończykami itp.

    · Zgłoś · 10 lat