mój wiersz

sardynka

                                                      Jest ktoś kto:                                                                                                                                                                                                                                             1. Ciebie potrzebuje.                                                                                                                      2. Pamięta o tobie                                                                                                                            3. Zależy mu na tobie                                                                                                                     4.Kocha cię bez granic.                                                                                                                                                                                                                                                        I.......nieodda ciebie zanic.                                                 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 2 głosy
sardynka
sardynka
Wiersz · 23 lutego 2014
anonim