Literatura

mój wiersz (wiersz)

sardynka

                                                      Jest ktoś kto:                                                                                                                                                                                                                                             1. Ciebie potrzebuje.                                                                                                                      2. Pamięta o tobie                                                                                                                            3. Zależy mu na tobie                                                                                                                     4.Kocha cię bez granic.                                                                                                                                                                                                                                                        I.......nieodda ciebie zanic.                                                 


fatalny 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 23 lutego 2014, 19:09
...bałagan
Ata
Ata 23 lutego 2014, 19:59
brzmi jak podstawówkowa wyliczanka..
calvados
calvados 24 lutego 2014, 05:10
spisanie cennych uwag to nie wszystko, do wiersza daleko, nie numeruj wersów
zanic- za nic
Tessa5544
Tessa5544 25 lutego 2014, 04:57
nie mój klimat.....
calvados
calvados 27 lutego 2014, 06:50
i nic nie poprawione, zatem szkoda wracać
przysłano: 23 lutego 2014 (historia)

Inne teksty autora

Życie
sardynka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca