Gdy po dniu musi nadejść noc
nie bój się iść przez pola
policz do osiemnastu
i pomyśl życzenie
tej nocy jesteś sam
Nie daj im spalić swych kwiatów
choć może spaść deszcz z
metanowego nieba
dziś musisz stawić czoła strachom
na wróble
zgaście wszystkie światła
taki żarcik ;)
...komentarz zbyteczny